Over APS Turbo 

Over APS Turbo

Bij APS Turbo bent u al sinds 2011 aan het juiste adres voor de levering van turbopatronen, turbo revisies en complete turbo’s. Met ruim 35 jaar ervaring in deze branche bent u verzekerd van het juiste advies.

APS Turbo is ontstaan uit de behoefte voor een goedkopere oplossing van turboproblemen. Ten tijde van oprichting waren deze er niet. De pioniers van APS Turbo hebben een goedkope en duurzame oplossing toepasbaar gemaakt voor het Nederlandse wagenpark. Via de webshop van APS Turbo kan iedereen hiervan meeprofiteren. Bovendien leveren wij alles vanuit ons magazijn in Capelle aan den IJssel, voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Ef Tea
Ef Tea
2. April, 2021.
Geverifieerde
Snel en goed! Je loopt binnen, oude turbo stuurmotor gaat even mee naar achter, geprogrammeerd en wel in twee minuten weer terug met een nieuwe stuurmotor aan de balie. Ja wel ff €205 ex btw achteruit
Raymond R
Raymond R
17. Maart, 2021.
Geverifieerde
Snel geholpen en goede service ! Top bedrijf
Rob Kloos
Rob Kloos
12. Januari, 2021.
Geverifieerde
Gebeld voor een Turbo Actuator voor mijn Mercedes C320 en kon gelijk langs komen. Oude actuator meegnomen om de juiste instelling in de nieuwe actuator over te zetten. Dit duurde nog geen 5 minuten. Bij veel bedrijven is een actuator te koop maar niet met de juiste instellingen, hier heb je dus niets aan. Bij APS Turbo doen ze dit als service. Snel en vriendelijk personeel en mijn auto heeft weer het vermogen zoals het hoort. Helemaal blij mee!
Hajo Nieboer
Hajo Nieboer
15. November, 2020.
Geverifieerde
Prima service, erg behulpzaam aan de telefoon. Ook na aankoop blijven ze service verlenen
Nikola Tasic
Nikola Tasic
3. November, 2020.
Geverifieerde
altijd netjes geholpen , mensen met kennis van turbo's ga maar zo door

Echte specialisten en kwaliteit

Bekijk onze video

0
Winkelwagen