Over APS Turbo 

Over APS Turbo

Bij APS Turbo bent u al sinds 2011 aan het juiste adres voor de levering van turbopatronen, turbo revisies en complete turbo’s. Met ruim 35 jaar ervaring in deze branche bent u verzekerd van het juiste advies.

APS Turbo is ontstaan uit de behoefte voor een goedkopere oplossing van turboproblemen. Ten tijde van oprichting waren deze er niet. De pioniers van APS Turbo hebben een goedkope en duurzame oplossing toepasbaar gemaakt voor het Nederlandse wagenpark. Via de webshop van APS Turbo kan iedereen hiervan meeprofiteren. Bovendien leveren wij alles vanuit ons magazijn in Capelle aan den IJssel, voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Hajo Nieboer
Hajo Nieboer
15. November, 2020.
Geverifieerde
Prima service, erg behulpzaam aan de telefoon. Ook na aankoop blijven ze service verlenen
Nikola Tasic
Nikola Tasic
3. November, 2020.
Geverifieerde
altijd netjes geholpen , mensen met kennis van turbo's ga maar zo door
Paul Veltman
Paul Veltman
14. Oktober, 2020.
Geverifieerde
Vriendelihljk en adequaat geholpen
Gertjan Muller
Gertjan Muller
9. Oktober, 2020.
Geverifieerde
Goed bedrijf, service gericht. Actuator besteld, netjes met 1 werkdag in huis. Wist alleen niet dat deze nog voorzien moest worden van software. Hebben de mensen van APS netjes geregeld voor me. En borgclips erbij, want die laat je natuurlijk vallen 🙂
Frz J
Frz J
26. September, 2020.
Geverifieerde
Moet zeggen dat het personeel echt wel top is. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend bij telefonisch contact. Heb een wastegate actuator voor de turbo van mn Mercedes Aklasse besteld. Was de volgende dag al bezorgd! Sneller kan niet. Ook heb ik gisteren het onderdeel op de Mercedes laten zetten. Resultaat: Rijdt als nieuw!! Probleem verholpen. Helemaal tevreden. Als APS Turbo dit onderdeel niet verkocht zou ik een groot probleem hebben gehad omdat dan de gehele turbo vervangen moest worden. Top bedrijf, top personeel & zeker een aanrader!

Echte specialisten en kwaliteit

Bekijk onze video

0
Winkelwagen