Over APS Turbo 

Over APS Turbo

Bij APS Turbo bent u al sinds 2011 aan het juiste adres voor de levering van turbopatronen, turbo revisies en complete turbo’s. Met ruim 35 jaar ervaring in deze branche bent u verzekerd van het juiste advies.

APS Turbo is ontstaan uit de behoefte voor een goedkopere oplossing van turboproblemen. Ten tijde van oprichting waren deze er niet. De pioniers van APS Turbo hebben een goedkope en duurzame oplossing toepasbaar gemaakt voor het Nederlandse wagenpark. Via de webshop van APS Turbo kan iedereen hiervan meeprofiteren. Bovendien leveren wij alles vanuit ons magazijn in Capelle aan den IJssel, voor 16:30 besteld, morgen in huis!

APs turbo bij de rijdende rechter

APS Turbo helpt De Rijdende Rechter

Op 12 april 2022 was APS Turbo te zien op Nederland 1/NPO 1. In de uitzending gaan wij op zoek naar het turboprobleem van meneer Angevare die zijn auto al meer dan 7 maanden kwijt is. Onze turbospecialisten helpen De Rijdende Rechter bij de uitleg van het probleem. Uiteindelijk is het probleem ontdekt en gevonden door één van onze specialisten. Wil je deze uitzending opnieuw bekijken? Dan kan gemakkelijk via de onderstaande knop.

Echte specialisten en kwaliteit

Bekijk onze video

0
Winkelwagen