Gereviseerde turbo door onze turbo revisie specialisten

Professionele, razendsnelle turbo revisie door de turbo revisie specialist APS Turbo

Wanneer de turbo aan vervanging toe is zult u merken dat het vermogen afneemt of dat u zelfs rookpluimen van onder de motorkap vandaan ziet verschijnen. Een kapotte turbo kan diverse oorzaken hebben. Onze APS vakmannen zullen de oorzaak achterhalen en u hierover informeren. Met ruim 35 jaar ervaring bent u ervan verzekerd dat de turbo revisie vakkundig uitgevoerd wordt. Met de kennis die wij in huis hebben kunnen wij de turbo van ieder automerk reviseren. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur speciaal voor turbo revisie.

Uw turbo weer als nieuw, het is goedkoper om uw turbo te laten reviseren dan deze te vervangen. Een turbo is erg geschikt om te reviseren. Wanneer u uw turbo laat reviseren bespaart u op de kosten ten opzichte van complete vervanging van een turbo. Wij leveren vakmanschap tegen een scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor uw turbo revisie aan te vragen.

De voordelen van een gereviseerde turbo

● Uw gereviseerde turbo kan weer jaren mee;
● Het laten reviseren van uw turbo in plaats van vervangen is een milieubewuste keuze;
● Het laten reviseren van een turbo kost slechts een fractie dan wat gehele turbo vervanging u zou kosten;
● U ontvangt bij APS Turbo altijd garantie op uw gereviseerde turbo;
● U gaat weer veilig, met een optimaal vermogen de weg op.

De turbo revisie specialist van Nederland en België biedt razendsnelle revisie

Ons werkgebied bestaat uit geheel Nederland en België. Indien gewenst kan u uw turbo opsturen naar APS Turbo waar wij de gereviseerde turbo in orde maken. Daarna sturen wij hem terug naar een gewenste locatie of kunt u hem ophalen. Wij bieden razendsnelle professionele revisie. Zodra uw turbo is binnengebracht wordt deze grondig geanalyseerd. Alle onderdelen worden gedemonteerd en grondig gereinigd om vervolgens in een speciale oven geplaatst te worden. Onderdelen worden vervangen en krijgen een speciale behandeling. Wanneer de turbo weer 100% in orde is wordt deze gemonteerd, afgesteld en uitgebalanceerd.

Plan direct een afspraak in om uw turbo te laten reviseren

Laat uw turbo reviseren, neem direct contact op met een van onze planners om een afspraak voor revisie van uw turbo in te plannen. Wij streven ernaar altijd naar om u zo snel mogelijk in te plannen. Onze vakmannen staan tevens klaar om al uw revisie vragen te beantwoorden.

 

Bekijk onze beschikbare gereviseerde turbo’s

APS turbo beschikt over een ruim assortiment beschikbare gereviseerde turbo’s voor bijna alle automerken en modellen. Via onze intelligente kentekenzoeker kunt u kijken of er een gereviseerde turbo voor uw auto beschikbaar is. U kunt ook onze eigen website Turborevisie24.nl bekijken voor ons aanbod.

Lukt het direct bellen niet? 010 340 5050 of stuur ons een e-mail: [email protected]

turbo revisie stap 1
turbo revisie stap 2
turbo revisie stap 3

Bekijk onze bedrijfsvideo

0
Winkelwagen